10.04.2025

Круглий стіл організований науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти

Круглий стіл організований науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти

Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи НОВОСАД Тетяна взяла участь у  круглому столі, де були представники закладів освіти, наукових установ, підприємств харчової та переробної галузі,  завідувачів відділень та голів циклових комісій закладів фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології, організованому  науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти. Темою обговорення було  формування професійного зростання та лідерства молодих фахівців харчової промисловості та об’єднання зусиль освітніх установ і роботодавців для підвищення якості підготовки фахівців, створення сприятливих умов для їхнього працевлаштування.
Досвідчені спікери фахово і змістовно висвітлили важливі питання підготовки фахівців в умовах сучасних викликів у контексті гармонізації ринку праці та ринку освітянських послуг, підвищенні якості освітнього процесу та співпраці закладів фахової передвищої освіти з виробництвом.
Відбувся обмін досвідом щодо вимог стейкхолдерів до підготовки фахівців, співпраці закладів фахової передвищої освіти, організації методичної роботи на відділенні та проходження практики здобувачами освіти.
Дякуємо організаторам, спікерам та учасникам круглого столу за їх роботу.