13.06.2023

Круглий стіл членів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи із стейкхолдерами

Круглий стіл членів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи із стейкхолдерами

Сьогодні 13 червня на цикловій комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи відбувся круглий стіл із участю  стейкхолдерів на тему: «Перспективи розвитку, напрямки співпраці, взаємодія з партнерами закладів щодо зростання активності здобувачів освіти та кар’єрного росту випускників у сучасних умовах». На зустрічі були присутні власники та директори закладів ресторанного господарства м. Луцька, які співпрацюють із Фаховим коледжем як постійні бази практики та потенційні роботодавці – директор рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назар ГУСАК, власниця кафе «Околиця» Світлана ДЕРКО, власниця ресторану «Прага» Оксана СІНЧУК,  директор пивбару «Карабас Барабас» Анатолій КУЗЬМІНСЬКИЙ, директорка РК «Срібні лелеки» Ольга ЯРМОЛЮК. Під час круглого столу відбувся обмін думками, пропозиціями щодо вдосконалення практичної підготовки, окреслені напрями подальшого удосконалення освітнього процесу під час підготовки фахових молодших бакалаврів за спеціальністю 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа.
Зустріч відбулася надзвичайно продуктивно та в дружній атмосфері.