04.11.2023

Команда фахового коледжу здобула третє місце у футзалі на обласних спортивних іграх

Команда фахового коледжу здобула третє місце у футзалі на обласних спортивних іграх

2 листопада у м. Нововолинськ проходили змагання з футзалу ХХХІ обласних спортивних ігор серед студентів закладів фахової передвищої освіти, які принесли незабутні емоції та захоплення учасникам та глядачам.
Завдяки наполегливості, вправності та злагодженій командній грі наші спортсмени зайняли третє місце в цих змаганнях.
Під керівництвом тренера Івана Сидорука команда виявила високий рівень підготовки, що дозволило їй відзначитися серед сильних конкурентів. «Наші спортсмени працювали наполегливо, не зупиняючись перед жодними перешкодами. Їхнє бажання перемогти було вирішальним фактором у досягненні нашого успіху», - підкреслив тренер.
Оксана Тесунова, яка представляла команду, підкреслила важливість дружби та командного духу, які стали фундаментом для досягнення успіху. «Наша команда довела, що спільна праця може допомогти подолати будь-які труднощі. Ми пишаємося кожним учасником нашої команди»,  - зазначила вона.
Команда у складі Бикирюка Марка, Папко Тараса, Барболіна Олександра Омелянчука Андрія, Масевича Максима, Дубину Івана, Кінаха Артема, Бєлова Павла, Миронюка Андрія та Осипчука Владислава продемонструвала єдність та високий рівень спортивної майстерності.
Вітаємо спортсменів із цим визнанням та бажаємо їм успіхів і перемог у майбутньому.