06.03.2023

Гра-вікторина та конкурс стіннівок «The UK vs the USA “

Гра-вікторина та конкурс стіннівок «The UK vs the USA “

1 березня в рамках тижня циклової комісії української та іноземної філології відбулась інтерактивна гра-вікторина та конкурс стіннівок на тему «The UK vs the USA “ серед здобувачів освіти 1 та 2 курсів під керівництвом викладача іноземної мови Бультіної Д.В.

Студенти вміло відповідали на запитання вікторини, обговорювали неправильні відповіді та ділилися цікавими фактами про англомовні країни. Мета вікторини - удосконалення та систематизація знань здобувачів освіти щодо країн, мова яких вивчається, прищеплення інтересу до вивчення іноземної мови.

Конкурс стіннівок вразив своєю різноманітністю. Здобувачі освіти з ентузіазмом взяли участь у заході, поглибили знання з англійської мови та культури англомовного світу. Стіннівки були насичені цікавою інформацією про Об’єднане Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки. Критерії оцінювання стінних газет: змістовність, актуальність та відповідність поставленій темі; творчий і нестандартний підхід до висвітлення обраної теми; художнє оформлення та відповідність мовним нормам.

Перемогу здобула Куліш Аліна, здобувачка освіти групи П-21.

Висловлюємо подяку всім студентам, які взяли участь у конкурсі та продемонстрували зацікавленість у поглибленні своїх знань про англомовні країни.