24.04.2022

Етнічні кухні: погляд у сучасність

Етнічні кухні: погляд у сучасність

20 квітня 2021 року в умовах воєнного стану викладач вищої кваліфікаційної категорії циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, викладач-методист Ігор Макарук провів онлайн лекторій з освітньої компоненти "Етнічні кухні" для здобувачів освіти, які здобувають освітній ступінь фахового молодшого бакалавра – студентів групи Тз-71с заочної форми навчання. Для проведення лекцій у формі відеоконференції була використана платформа Zoom.

В ході онлайн лекторію розглянуто питання з історії кулінарної етнології; розвитку та становлення національних кухонь народів світу; становлення національних традицій і культур харчування у християнстві та інших релігіях; формування особливостей національних кухонь деяких країн Азії, Америки, Європи та Океанії. Особлива увага була приділена національним традиціям та культурі харчування в Україні.

Після завершення лекторію студенти-заочники виконали залікову роботу з Етнічних кухонь у режимі реального часу. Переважна більшість здобувачів освіти справилася із завданнями залікової екзаменаційної роботи.