Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики здобувачів освіти групи Т-31
11-12 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни НОВОСАД, членів циклової комісії Софії БОНДАРУК, Іванни КОСОВОЇ та голови комісії шеф-кухаря кафе "Базилік" Асі ДІДУХ. Під час Екзамену здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички з приготування страв, кулінарних та борошняних кондитерських виробів, отримані при проходженні виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.