21.06.2023

Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології

Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології

19-20 червня 2023 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ковальчук Н.М., голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Новосад Т.І., викладачів циклової комісії Кисляк С.В., Косової І.М. і голови комісії директора рекреаційного комплексу "Рестпарк" Гусака Н.Б. Під час Екзамену здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв, кулінарних і борошняних кондитерських виробів, отримані при проходженні виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.