25.04.2023

Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики у групі Т-31

Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики у групі Т-31

20-21 квітня 2023 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та заочного навчання Ковальчук Н.М., голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи НОВОСАД Т.І., членів циклової комісії Бондарук С.Л., Кисляк С.В. і голови комісії директора рекреаційного комплексу "Рестпарк" Гусака Н.Б. Під час Екзамену здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв, кулінарних і борошняних кондитерських виробів, отримані при проходженні виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.