Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі УкраїнкиЕкзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з навчально-виробничої практики здобувачів освіти групи Т-32
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології склали екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з навчально-виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі заступника директора з навчальної роботи Ігора МАКАРУКА, голови циклової комісії ресторанних і крафтових технологій Тетяни НОВОСАД, викладачів ц/к Світлани КИСЛЯК, Іванни КОСОВОЇ, майстрів виробничого навчання Миколи ПОТРАПЕЛЮКА, Анни ДОДИК, Надії КУЩ та голови комісії директора РК "Рестпарк" Назара ГУСАКА. Під час виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички з приготування страв і кулінарних виробів, отримані при проходженні навчально-виробничої практики, а також теоретичні знання з освітніх компонент циклу професійної підготовки.