03.05.2023

День відкритих дверей

День відкритих дверей

28 квітня 2023 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся День відкритих дверей. Близько 350 майбутніх абітурієнтів з різних куточків Волинської області та їхні батьки завітали до фахового коледжу. День відкритих дверей — це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати потрібну інформацію про навчання у нашому закладі освіти. Особливо корисний він для вступників, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник директора з навчальної роботи Ігор МАКАРУК. Про особливості вступної кампанії 2023 року  розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Руслана ЩЕБЕТ.

Після завершення основної частини зустрічі робота продовжилась у форматі окремих локацій за спеціальностями, де вступники мали змогу поспілкуватися з викладачами, більше дізнатись про спеціальності, задати питання та отримати професійні відповіді щодо особливостей освітньо-професійних програм. 

На завершення було проведено екскурсію закладом освіти. Всі присутні мали можливість ознайомитися з навчальним, кадровим та матеріально-технічним забезпеченням фахового коледжу.