13.04.2023

Чергове засідання Педагогічної ради

Чергове засідання Педагогічної ради

10 квітня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулося чергове засідання Педагогічної ради, на якому були обговорені важливі питання освітньої діяльності закладу.
Про систему курсового проєктування та основні аспекти її організації на цикловій комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, в рамках реалізації методичної теми фахового коледжу, розповіла заступниця голови циклової комісії Світлана Кисляк.
Сьогодні  у закладах фахової передвищої освіти велика роль відводиться органам студентського самоврядування, адже особистісна активність здобувачів освіти є важливим показником ефективності процесу професійної підготовки, оскільки стимулює творчий розвиток, професійне спрямування, самостійність, прагнення до саморозвитку та досягнення результатів. Саме питанню формування навичок самоврядування, соціальної активності та професійного становлення в процесі практичної громадської діяльності студентської молоді фахового коледжу була приділена увага у виступі заступника директора з виховної роботи Лесі Матвійчук.
У ході засідання педагогічної ради активно обговорювались та були схвалені нормативно-правові документи: Порядок формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти у фаховому коледжі, нормативно-правові акти фахового коледжу з організації вступної кампанії 2023 року та деякі форми навчальних документів.
Традиційно педагогічною радою розглядалось питання про визнання результатів підвищення кваліфікації, які цього потребують відповідно до чинних нормативно-правових актів. Згідно з результатами обговорення та розгляду звітів викладачів про проходження стажування, навчання за програмою підвищення кваліфікації було прийнято рішення про визнання підвищення кваліфікації викладачів Тетяни Маркеєвої, Наталії Мойсеєць, Іванни Косової, Оксани Таранчук, Дарії Бультіної, Ольги Устянчук, Ніни Новосад.