11.10.2024

Брейн-ринг "Олімпійські ігри, які підкорили світ"

Брейн-ринг "Олімпійські ігри, які підкорили світ"

10 жовтня десять команд змагалися на турнірі з гри Брейн-ринг "Олімпійські ігри, які підкорили світ" і виборювали право називатися найбільш ерудованими знавцями в галузі спорту. Це команди навчальних груп ІТ-12, С-21, ТК-12, ТК-13, Р-11, Т-12, Ф-11, Ф-12, Б-11, П-11.

Необхідно віддати належне підготовці учасників команд. Навіть на найбільш складні, а можна сказати і підступні запитання, вони давали чіткі та змістовні відповіді.

Під час гри учасники продемонстрували знання історії та традицій Олімпійських ігор, дізналися про досягнення видатних спортсменів та олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну.

За чесною грою слідкували вельмишановні журі – культорганізатор Марія Карпишина та представники студентського самоврядування фахового коледжу Філюк Діана, Наталич Олександр та Дарія Шмарук.

Учасники змагань отримали задоволення від гри. За результатами запеклих змагань перемогу здобула команда Б-11 "Незламні". Почесне "срібло" здобула команда групи ІТ-12 "Вільні духом 2:0", а "бронза" − у команді групи П-11. Ми ще раз переконалися, що в нашому фаховому коледжі навчаються ерудовані та кмітливі люди. Тож бажаємо всім лише перемог на спортивних майданчиках і за їхніми межами!