07.10.2023

Благодійний ярмарок

Благодійний ярмарок

Українська нація завжди пишалася своїми Збройними Силами, які віддано захищають нашу країну та її Незалежність. На сьогоднішній день у наших захисників є велика потреба у підтримці та допомозі. Саме тому учасники освітнього процесу Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки вирішили приєднатися до цієї благородної справи. 
6 жовтня на території фахового коледжу відбувся благодійний ярмарок, на якому продавалися продукти та вироби декоративно-ужиткового мистецтва, розігрувалися лотереї, співалися українські народні пісні. На студентський благодійний ярмарок завітали ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось та проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна.
Спільними зусиллями було зібрано понад 47 тисяч гривень, які будуть передані на потреби нашим захисникам. Частину смаколиків, представлених на ярмарку, було передано воїнам, які знаходяться на лікуванні у Волинській обласній клінічній лікарні. 
Разом до перемоги!