05.12.2023

1 грудня у фаховому коледжі відбулися Збори трудового колективу

1 грудня у фаховому коледжі відбулися Збори трудового колективу

На Зборах трудового колективу було заслухано та затверджено звіт директора Станіслава Щеблюка про реалізацію стратегії розвитку та діяльність закладу освіти за 2022-2023 навчальний рік. У своєму звіті директор підкреслив як важлива сьогодні злагоджена праця всього колективу для досягнення результатів, відмітив відповідальність та стійкість колективу до викликів сьогодення, що забезпечило досягнення високого рівня якості освітньої діяльності.
Також про свою роботу прозвітувались голова комісії із соціального страхування Іван Черевко, уповноважена трудового колективу з охорони праці Людмила Голуб, голова первинної об’єднаної профспілкової організації фахового коледжу Галина Дацюк-Василюк.
Під час зборів трудового колективу були внесені зміни до складу Комісії із соціального страхування, обрано Комісію з трудових спорів, а також обрано делегатів на Конференцію трудового колективу Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Заступник директора з навчальної роботи проінформував трудовий колектив про режим роботи фахового коледжу у грудні 2023 року - лютому 2024 року.