4.Прес-центр
29.03.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-32 з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких страв"
27 березня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК
відпрацювали лабораторну роботу з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких
страв". Здобувачі освіти готували такі страви: бабку з яблуками, яйця з грибами,
пудинг із сиру...
29.03.2024
Практичне заняття у групі Р-31 з освітньої компоненти "Інновації в готельно-ресторанному бізнесі" на тему: "Моніторинг інноваці...
Викладачка Світлана КИСЛЯК у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна
справа провела практичне заняття з освітньої компоненти "Інновації в
готельно-ресторанному бізнесі" на тему: "Моніторинг інноваційної діяльності
готельно-ресторанних закладів". Здобувачі освіти ознайомилися з кабінетом
"Організації готельної справи, лабораторією готельної справи" та проаналізували
основні види інновац...
29.03.2024
Просвітництво молоді із затосуванням візуальних продуктів. Як не стати жертвою злочину
25.03.2024 року керівник юридичної клініки «Ad Astra» ВНУ імені Лесі Українки,
адвокат Віталій Єлов за участю студентів-консультантів юридичної клініки Юлії
Ткачук та Анастасії Масовець провів просвітницький захід для студентів 3 курсу
Фахового коледжу на тему: «Просвітництво молоді із затосуванням візуальних
продуктів. Як не стати жертвою злочину». Проєкт здійснено за підтримки Фонду
сприяння ...
28.03.2024
Участь у ХХ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з англійської мови
Здобувачі освіти під керівництвом викладачки ГОЛЯДИНЕЦЬ С.О. взяли участь та
успішно виконали завдання ХХ Всеукраїнської інтернет - олімпіади «На Урок» з
англійської мови. Незабаром у студентів ще одна захоплююча пригода - весняна
олімпіада. Це чудова можливість перевірити свої знання та ерудицію, а також
здобути новий досвід і отримати нагороди.
28.03.2024
Конкурс профорієнтаційних буклетів
22 березня в рамках тижня циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування
Фахового коледжу тезнологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки підведені
підсумки конкурсу профорієнтаційних буклетів. Конкурс організувала та провела
викладачка облікових дисциплін Наталія Денисюк.
Участь у конкурсі взяли здобувачі освіти усіх курсів спеціальностей 071 Облік і
оподаткування:
Колошва І. (Б-31),...
28.03.2024
Лекційне заняття з освітньої компоненти "Організація обслуговування у закладах готельно-ресторанного справа" у групі Р-31
Викладачка Світлана КИСЛЯК у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна
справа провела лекційне заняття з освітньої компоненти "Організація
обслуговування у закладах готельно-ресторанного справа" на тему: "Класифікація
та характеристика видів кейтерингового обслуговування". Під час розгляду служб
кейтерингу в місті Луцьку було використано матеріали з бази практики РК
"Рестпарк".
28.03.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування та оформлення, відпуск безалкогольних змі...
26 березня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
та оформлення, відпуск безалкогольних змішаних напоїв" під керівництвом
викладачок Світлани КИСЛЯК та Анастасії ВОЛКОВОЇ. Здобувачі освіти приготували
моктейлі та продемонстрували подавання їх за барною стійкою і за столами в
торговельному залі кабі...
27.03.2024
Показове засідання секції «Фінансовий простір» наукового товариства здобувачів освіти і молодих вчених
20 березня в рамках тижня циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування
Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки відбулось
показове засідання секції "Фінансовий простір" здобувачів освіти фахового
коледжу на тему: "Грошові одиниці світу та їх вплив на міжнародні фінанси".
Керівник секції – Майя Півнюк.
Учасники секції дослідили динаміку розвитку української гри...
27.03.2024
Благодійна акція "Енергетичні набори для ЗСУ"
Здобувачі освіти фахового коледжу долучились до виготовлення енергетичних
наборів для Волинського прикордонного загону. Особливу активність зі збору
продуктів та пакування енергетичних наборів проявили студенти академічних груп
Б-21 та П-31. Здобувачі освіти фахового коледжу переконані, що кожен українець
повинен робити посильний внесок для наближення перемоги.
27.03.2024
Самооцінювання освітньо-професійної програми фахової передвищої освіти "Ресторанне обслуговування" за спеціальністю 241 Готельн...
Тетяна НОВОСАД виступила на засіданні Педагогічної ради з аналізом
Самооцінювання освітньо-професійної програми фахової передвищої освіти
"Ресторанне обслуговування" за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа
галузі знань 24 Сфера обслуговування. Голова ц/к зазначила особливість
реалізації освітньо-професійної програми фахової передвищої освіти "Ресторанне
обслуговування" та шляхи її реалі...
,,,,,,,,,