
4.Прес-центр
07.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із січеної маси риби"
30 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із
січеної маси риби" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії
БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія виробницт...
07.11.2024
Cтудентська олімпіада з товарознавства
30 жовтня в рамках тижня "Підприємництва та торгівлі" відбулася студентська
олімпіада з товарознавства під керівництвом викладачів Вікторії ШУХ та Інни
ПРИЩЕПИ.
Учану фаховій олімпіаді дає змогу здобувачам освіти продемонструвати рівень
своїх знань, умінь та навичок з товарознавчих дисциплін, сприяє саморозвитку та
самовдосконалення студентської молоді.
07.11.2024
Показове засідання секції студентського наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених «Гермес»
30.10.2024 в рамках тижня "Підприємництва та торгівлі" уже традиційно
відбувається показове засідання секції студентського наукового товариства
здобувачів освіти та молодих вчених «Гермес».
Це традиційна форма навчально-виховного процесу, яка дозволяє розширити знання з
сучасного асортименту, проблем виробництва, якості і продажу товарів народного
споживання.
Тема засідання: "Молоко у нашому жи...
07.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
29 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби"
під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії БОНДАРУК. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарної...
06.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування соусів"
28 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Р-21 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни
КОСОВОЇ відпрацювали лабораторну роботу із освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарної продукції" з теми: "Приготування соусів". Здобувачі
освіти готували гарячі та холодні соуси, досліджували їх якість. В ході
лабораторної роботи вони про...
06.11.2024
Екскурсія до відділення поліції №3 Луцького районного управління Головного управління Національної поліції у Волинській області
29 жовтня 2024 року студенти правники груп П-21 та П-22 Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі
Українки відвідали з екскурсією Відділення поліції №3 (м. Луцьк) Луцького
районного управління Головного управління Національної поліції у Волинській
області.
Метою відвідин було не лише ознайомлення з особливостями діяльності поліції а й
ознайо...
06.11.2024
Показове засідання секції наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених "Комерція - це мистецтво" на тему "Фірмовий ...
29 жовтня в рамках тижня "Підприємництва та торгівлі" викладачкою Оленою
РАДЧЕНКО було проведене показове засідання секції наукового товариства
здобувачів освіти та молодих вчених "Комерція - це мистецтво" на тему "Фірмовий
стиль - головна частина брендингу будь-якої компанії".
Метою проведення показового засідання було ознайомлення усіх присутніх із
поняттям фірмового стилю, принципами підбору...
06.11.2024
Олімпіада з комерційних дисциплін
В рамках тижня "Підприємництва та торгівлі" відбулася студентська олімпіада з
комерційних дисциплін під керівництвом викладачів Світлани КРАПОСТІНОЇ та Тетяни
РУСЕЦЬКОЇ.
Участь у фаховій олімпіаді дає змогу здобувачам освіти продемонструвати рівень
своїх знань, умінь та навичок з комерційних дисциплін, сприяє саморозвитку та
самовдосконалення студентської молоді.
05.11.2024
І етап ХХV Міжнародного мовно-літературного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика
“Нехай кожен громадянин незалежної України розвиває самоповагу й гордість за
свою Батьківщину. Від кожного залежить, яке місце на світовій сцені ми займемо
завтра”, – Петро Яцик.
29 жовтня 2024 року у фаховому коледжі уже традиційно стартував І етап ХХV
Міжнародного мовно-літературного конкурсу знавців української мови імені Петра
Яцика, який щороку незмінно стартує у День української писемно...
05.11.2024
Робота над проєктом Колективного договору на 2025-2035 роки
29 жовтня відбулося підсумкове засідання робочої комісії щодо погодження проєкту
Колективного договору на 2025-2035 роки відповідно до розпорядження від
11.10.2024 № 01/61 «Щодо робочої комісії з питань проєкту колективного
договору».
Проєкт колективного договору на 2025-2035 роки буде обговорено протягом
листопада у структурних підрозділах фахового коледжу.
,,,,,,,,,