4.Прес-центр
02.09.2024
Шаную Воїнів, біжу за Героїв України
Викладачі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки Денис Шепітько, Іван Сидорук,
Павло Редчук, Оксана Тесунова та здобувачі освіти: Софія Мельник, Давид Мазурик,
Софія Чміль, Костюк-Даценко Каріна, Зеленчук Тетяна, Чечелюк Надія прийняли
участь у 7-му Всеукраїнському забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».
Захід приурочений ...
02.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів"
30 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих
напівфабрикатів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ.
Під час нарізання овочів різними способами здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Технол...
31.08.2024
Зустріч практичного психолога зі здобувачами освіти ІТ-11
В сучасному світі людина знаходиться в умовах хронічного стресу, а тому повинна
знаходити ефективні шляхи його подолання. Найголовніше під час війни – це
стабільний психологічний стан, без якого життя та навчання в кризових умовах не
можуть бути успішними.В рамках зустрічі студенти першого курсу мали змогу
поспілкуватися з практичним психологом Наталією Вознюк на тему "Техніки
психологічної сам...
31.08.2024
Зустріч практичного психолога зі старостами навчальних груп відділення харчових технологій і заочного навчання
29 серпня відбулося засідання старостату на відділенні харчових технологій та
заочного навчання. Одне із поточних питань звучало про надання психологічної
підтримки в кризових умовах. Адже сьогодні дуже важливо дбати про своє ментальне
здоров'я, щоб протистояти викликам війни. Міні-лекцію старостам про техніки
самодопомоги в кризових ситуаціях провела практичний психолог Наталія Вознюк.
Старост...
31.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виро...
29 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп,
бобових та макаронних виробів" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння
та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробницт...
30.08.2024
Здобувачі освіти фахового коледжу вшанували пам'ять загиблих захисників України
29 серпня в Україні вшановують пам'ять захисників України, які загинули в
боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Здобувачі освіти фахового коледжу долучились до громадської панахиди, покладання
квітів та хвилини мовчання біля Стели Героїв міста.
29.08.2024
Тренінгове заняття "Пізнай себе"
28 серпня в рамках тижня історії та суспільствознавства практичний психолог
Наталія ВОЗНЮК провела тренінг зі здобувачами освіти Р-11. Тренінгове заняття
було спрямоване на розвиток комунікативних навичок та саморефлексії з метою
формування асертивного стилю поведінки і побудови ефективної міжособистісної
комунікації в групі.
29.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску рибни...
21, 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску рибних страв. Інноваційний напрямок у їх приготуванні"
під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
зна...
29.08.2024
Засідання Методичної ради фахового коледжу
28 серпня у фаховому коледжі відбулося перше засідання Методичної ради, на якому
було підведено підсумки її роботи за 2023-2024 навчальний рік та розглянуто план
роботи в осінньому семестрі 2024-2025 навчального року.
Голови циклових комісій говорили про загальні питання організації освітнього
процесу, про труднощі та проблеми, які мали місце на циклових комісіях у
2023-2024 навчальному році.
З...
29.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового опарного тіста"
21 та 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів
із дріжджового опарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої ком...
,,,,,,,,,