10.09.2025

Перше засідання методичної ради

8 вересня 2025 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки відбулося перше засідання методичної ради у новому навчальному році. Голова методичної ради Світлана Крапостіна підвела підсумки роботи у 2024/2025 навчальному році та презентувала план діяльності на осінній семестр 2025/2026 н. р. Учасники також обрали секрет...
10.09.2025

практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознав...

В групах ТК-32 і ТК-33 відбулося практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ. На занятті здобувачі освіти ознайомилися із методикою розпізнавання асортименту чаю, набули практичних навичок проведення органолептичної оці...
10.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 спеціаль...

Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з ...
07.09.2025

Урочиста інавгурація першокурсників

6 вересня студенти та викладачі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права взяли участь у спільній урочистій інавгурації першокурсників Волинського національного університету імені Лесі Українки. Захід відбувся на стадіоні університету та зібрав велику академічну родину. Церемонія розпочалася з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчанн...
05.09.2025

Зустріч студради з представниками студентського само...

Сьогодні Студентська рада організувала важливу подію — конференцію, під час якої обговорювалися актуальні питання студентського життя та розвитку нашої спільноти. У межах заходу було проведено анкетування студентів, щоб врахувати їхню належність до комісій. Окрім того, відбулася офіційна презентація голів комісій, які відтепер координуватимуть роботу...
05.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 спеціаль...

Здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з ...
05.09.2025

Семінарське заняття в групі ТК-33 з освітньої компон...

Відбулося семінарське заняття в групі ТК-33 з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ. На занятті здобувачі освіти систематизували та поглибили знання за модулем "Зерно та зерно-борошняні товари". Доповіді студентів супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
04.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 спеціаль...

Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виробів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з...
03.09.2025

У фаховому коледжі відбулося засідання методичного о...

Керівники навчальних груп обговорили план виховної роботи на вересень. Основну увагу приділили питанням безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу у фаховому коледжі та опіки над здобувачами освіти, які належать до певних соціальних категорій населення. Обговорювали також питання правомірності фотографування, відеозйомки та публікування у з...
03.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 спеціаль...

Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних виробів" під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні...