
10.09.2025
Перше засідання методичної ради
8 вересня 2025 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені
Лесі Українки відбулося перше засідання методичної ради у новому навчальному
році.
Голова методичної ради Світлана Крапостіна підвела підсумки роботи у 2024/2025
навчальному році та презентувала план діяльності на осінній семестр 2025/2026 н.
р. Учасники також обрали секрет...
10.09.2025
практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознав...
В групах ТК-32 і ТК-33 відбулося практичне заняття з освітньої компоненти
"Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й
оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ. На занятті
здобувачі освіти ознайомилися із методикою розпізнавання асортименту чаю, набули
практичних навичок проведення органолептичної оці...
10.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 спеціаль...
Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з ...
07.09.2025
Урочиста інавгурація першокурсників
6 вересня студенти та викладачі Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
взяли участь у спільній урочистій інавгурації першокурсників Волинського
національного університету імені Лесі Українки. Захід відбувся на стадіоні
університету та зібрав велику академічну родину.
Церемонія розпочалася з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчанн...
05.09.2025
Зустріч студради з представниками студентського само...
Сьогодні Студентська рада організувала важливу подію — конференцію, під час якої
обговорювалися актуальні питання студентського життя та розвитку нашої
спільноти. У межах заходу було проведено анкетування студентів, щоб врахувати
їхню належність до комісій. Окрім того, відбулася офіційна презентація голів
комісій, які відтепер координуватимуть роботу...
05.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 спеціаль...
Здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" під
керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування
овочевих напівфабрикатів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з ...
05.09.2025
Семінарське заняття в групі ТК-33 з освітньої компон...
Відбулося семінарське заняття в групі ТК-33 з освітньої компоненти
"Товарознавство продовольчих товарів" під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти систематизували та поглибили знання за модулем
"Зерно та зерно-борошняні товари". Доповіді студентів супроводжувалися
мультимедійними презентаціями.
04.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 спеціаль...
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп, бобових та макаронних
виробів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з...
03.09.2025
У фаховому коледжі відбулося засідання методичного о...
Керівники навчальних груп обговорили план виховної роботи на вересень. Основну
увагу приділили питанням безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу у
фаховому коледжі та опіки над здобувачами освіти, які належать до певних
соціальних категорій населення.
Обговорювали також питання правомірності фотографування, відеозйомки та
публікування у з...
03.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 спеціаль...
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справа
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із круп, бобових та
макаронних виробів" під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани
КИСЛЯК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні...